Maria met bijenkleed kaars

11,95

Excl. BTW: €9,88

Excl. BTW:
€9,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
B-MK-1

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Breng een heerlijke en gezellige sfeer in huis met deze prachtige kerstboom kaars. Deze schitterende Maria met bijenkleed kaars is handgegoten van 100% pure bijenwas. De kaars geeft een heerlijke bijenwas geur af. Een geweldig cadeau om te geven aan uw familie en vrienden voor kerstmis.

Bijenwaskaarsen kennen vele voordelen. Doordat er geen olieproducten worden toegevoegd aan onze kaarsen, zijn ze een stuk duurzamer en 100% natuurlijk.

Ook hebben pure bijenwaskaarsen een postieve invloed op het luchtwegenstelsel. Zo kan het aansteken van bijenwaskaarsen een postieve invloed hebben op aandoeningen zoals  bijvoorbeeld allergieën, Astma, COPD, sinusproblemen of longontsteking. Het kan een aandoening niet genezen, maar wel goede verlichting bieden.

Bijenwaskaarsen geven negatieve ionen af die helpen de lucht te zuiveren. Je zou het kunnen zien als vitaminen maar dan voor de lucht.

Brandende bijenwaskaarsen zuiveren vieze geurtjes uit de lucht, als u bijvoorbeeld een geurkaars, samen brand met een bijenwaskaars, bestaat de kans dat de bijenwaskaars de geur van de geurkaars neutraliseert, zodat deze dus niet geurt. Let hierop als je dat van plan bent!
Bijenwaskaarsen zelf geuren niet als ze worden gebrand. Dus als je een heerlijke bijenwas geur wilt in je huis, steek de kaars dan niet aan. Maar bestel er een die prachtig staat. Bekijk onze bijenwaskaarsen om een passende kaars voor u te vinden!

Hoogte: 15cm

Breedte: 12cm

Doorsnede: 10cm

 

Brandduur: +/- 14 uur

 

Verpakkingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.
Heeft u interesse in deze kaars voor uw kerstpakket? Neem dan alstublieft contact met ons op!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder