Over Mezekind

Welkom bij Mezekind.

Mezekind. Als klein meisje liet ik de meesjes in het bos nootjes uit mijn hand eten. Mijn vader vond dat bijzonder en gaf mij de koosnaam Mezekind. Meesjes zijn heel beweeglijke vrolijke vogeltjes die maar moeilijk stil kunnen zitten. Grappig genoeg deel ik die eigenschap met dit bijzonder mooie vogeltje en is ook deze webshop voortgekomen uit mijn passie om altijd bezig te zijn, naast mijn baan als peuterleidster en moeder van twee geweldige zonen. Mezekind is dan ook eigenlijk een beetje uit de hand gelopen, maar succesvolle hobby!

Alles wat u op de webshop Mezekind kunt vinden heb ik met veel plezier ontworpen en gecreëerd. Ik werk graag met verschillende technieken en diverse materialen. Items die u hier terug kunt vinden zijn onder andere, zonnekind poppen, zelf gemaakte kaarsen, decoraties thuis denk aan, lampenkappen, transparanten, windlichten. Maar ook huwelijksbedankjes, geboortebedankjes, oorbellen, kettingen en zeep in diverse vormen, geuren en kleuren! Ik ontwerp en creëer met grote regelmaat nieuwe producten, dus het blijft zeker de moeite waard om af en toe een kijkje te nemen op de webshop.

Wilt toch liever zelf een techniek leren? Dat kan! Ik geef workshops in diverse technieken voor een zeer betaalbare prijs en op flexibele tijden en dagen. Workshops die ik onder andere aanbied zijn: Zonnekind poppen maken. De oude techniek van het breien onder de knie krijgen. Transparanten maken, een kraamcadeau borduren in de vorm van een bal. Natuurlijk kunt u mij altijd benaderen indien u zelf een leuk idee heeft, maar wel wat hulp of inzichten kunt gebruiken.

Heeft u interesse in een van de workshops? Of heeft u een vraag over een product op Mezekind? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@mezekind.nl.

Erica Van Landeghem