Kerstboomkaars Klein

3,95

Excl. BTW: €3,26

Excl. BTW:
€3,26
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
1-KBK-02

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Deze kleine kerstboomkaars met Jozef en Maria en hun kindje Jezus staat zeer leuk en de kaars zelf brand heel mooi.
Deze kaars is gemaakt van 100% pure bijenwas.

De kaars geeft een heerlijke bijenwas geur af. In de voorkant van het kaarsje is het stalletje met Jozef en Maria en het kindje Jezus te bewonderen. De achterkant van de kaars is in de vorm van een klein naaldboompje. Een geweldig cadeautje om te geven aan jouw familie en vrienden voor kerstmis.

Bijenwaskaarsen kennen vele voordelen. Doordat er geen olieproducten worden toegevoegd aan onze kaarsen, zijn ze een stuk duurzamer en 100% natuurlijk.

Ook hebben pure bijenwaskaarsen een postieve invloed op het luchtwegenstelsel. Zo kan het aansteken van bijenwaskaarsen een postieve invloed hebben op aandoeningen zoals  bijvoorbeeld allergieën, Astma, COPD, sinusproblemen of longontsteking. Het kan een aandoening niet genezen, maar wel goede verlichting bieden.

Bijenwaskaarsen geven negatieve ionen af die helpen de lucht te zuiveren. Je zou het kunnen zien als vitaminen maar dan voor de lucht.

Brandende bijenwaskaarsen zuiveren vieze geurtjes uit de lucht, als u bijvoorbeeld een geurkaars, samen brand met een bijenwaskaars, bestaat de kans dat de bijenwaskaars de geur van de geurkaars neutraliseert, zodat deze dus niet geurt. Let hierop als je dat van plan bent!
Bijenwaskaarsen zelf geuren niet als ze worden gebrand. Dus als je een heerlijke bijenwas geur wilt in je huis, steek de kaars dan niet aan. Maar bestel er een die prachtig staat. Bekijk onze bijenwaskaarsen om een passende kaars voor u te vinden!

Hoogte: 7,5cm

Breedte: 5cm

Doorsnede: De onderkant is ovaal, op het breedste punt 5cm, op het smalste punt 3cm.

 

Brandduur: +/- 1 uur

 

Verpakkingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.
Heeft u interesse in deze kaars voor uw kerstpakket? Neem dan alstublieft contact met ons op!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder