Speenkoord met auto

8,95

Excl. BTW: €7,40

Excl. BTW:
€7,40
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
SK-HAUT-DOGR1

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Met deze super schattige speenketting raak je nooit meer je speen kwijt. Hij past op vrijwel ieder kledingstuk.
Deze speenketting is gemaakt met een grijze speenclip, wit koord en grijze en houtkleurige kralen, siliconen kralen en een kleine auto. Aan het speenkoord hangt een bijtring van beukenhout, heerlijk om op te bijten als de tandjes doorkomen. De ring kan er makkelijk afgehaald worden om er een speen aan vast te maken.

Eigenschappen:

Kleur: Beige, grijs
Lengte: 22cm

Materiaal: Gehaakte kralen van 100% katoen, niet belastbaar voor het mileu, super lichtgewicht en houten kralen.
Houten kralen
Siliconen kralen BPA vrij.


Voldoet aan de norm: NENnorm 12586
Lengte vanaf de clip max. 22 cm, kralen dikker dan 0.6 cm, de speenclip moet drie gaten bevatten, koord moet 2 mm dik zijn.

 

Een speenkoord is geen speelgoed. Controleer het speenkoord regelmatig. Laat de baby nooit alleen met een speenkoord, houd altijd toezicht, dus nooit meegeven in bed! Een speenkoord is niet om op te bijten. Wanneer de kralen beschadigd zijn of veel losser gaan zitten, het speenkoord niet meer gebruiken. Geef de veiligheidsvoorschriften door aan vrienden, familie en natuurlijk aan de oppas , kinderopvang, peuterspeelzaal, of gastoudergezin.

Mezekind kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder