Workshop transparant Sint Nicolaas 19 november

28,50

Excl. BTW: €26,15

Excl. BTW:
€26,15
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
WT-STN-1

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
Deze ochtend gaan we een transparant maken voor de silhoutlamp van de Noest, hij kan natuurlijk ook gewoon op het raam of in een standaard met een lichtje erachter.
Iedereen kan meedoen ervaring met snijden knippen scheuren en plakken is handig maar beslist niet noodzakelijk, stap voor stap gaan we deze transparant opbouwen zodat je aan het einde van de ochtend trots met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis gaat. Je kan kiezen uit twee patronen, maak je keuze met de selectie duidelijk. Daarnaast kun je ook kiezen of je het karton patroon zelf wilt uitsnijden, of een uitgesneden karton wilt, deze laatste optie kost € 3,00 extra omdat de messen voor de machine zo duur zijn. Maak uw keuze kenbaar. Hopenlijk tot zaterdag. Ik heb er weer heel veel zin in.
Datum : zaterdagochtend 19 november 2022
Tijd: 10:00-13:00uur
Plaats: Vrije school Michaël 
Adres: Esther de Boer van Rijklaan 24, 1403 GD Bussum, ingang Kindercentrum Michaël, bel zit aan de rechterkant van de deur.
Prijs is inclusief materiaal, gebruik van messen, schaar, lichtbak, koffie/thee en wat lekkers, evt lunch zelf meenemen.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder